Pelastaako mediaseksikkyys Suomen?

Torstai 27.11.2014 - Martti Palosaari


Perussuomalaiset miellettiin puolueiden teettämässä imagotutkimuksessa Kokoomuksen jälkeen seuraavaksi ylimielisemmäksi puolueeksi. Vihreät ja demarit olivat kintereillämme. Kolikolla on kaksi puolta. Puolueellamme ei ole sellaista suurta propagandakoneistoa kuten vanhoilla puolueilla, jotka jakavat hyvin suodatettua tietoansa kansalle, muokaten sitä tarpeensa ja mielensä mukaan.

Perussuomalaiset ei ole koskaan ollut mediakoneiston suosiossa, mutta puoleen päästessä v. 2015 hallitukseen, mahdollisesti peräti pääministeripuolueeksi, kohoaa imagomme kilpaa talous- ja tasa-arvotilan kanssa. Imagon parantuessa vaikuttamisen lisääntymisen avulla tärkeää on toimia puhtaan kansallisen edun hyväksi.

 

Kuka kissan hännän nostaa, ellei kissa itse? Imagon luominen on myös tarkoitushakuisten, ehkä virheellisten mielikuvien synnyttämistä. Hyvänä esimerkkinä tästä on kokoomuksen ihka uuden puoluesihteerin lausuma siitä, että kokoomus on aina mielletty valtiohoitaja-puolueeksi. Onko näin? Historiamme todistaa toisin. Kuluvalla vaalikaudella saavutetut tulokset eivät vakuuta. Isänmaa velkaantuu nopealla tahdilla, mutta hallitusohjelman keskeiset tavoitteet, päätökset niiden toteuttamisesta odottavat edelleen tekijäänsä!

Perussuomalaiset on esiintynyt korrektisti, asiallisesti, vaikkakin ilman tällaista massiivista mediakoneistoa. Asiain tila on rehellisesti saatettava kansan tietoon, totuus taloutemme tilasta ja asemastamme kansainvälisessä kontekstissa on paljastettava! Tätä eivät kaikki tahot vaikutuspiirit ja tahot katso suopeasti. Se siis nähdään ylimielisyytenä, käytöksen puutteena. Demari-Sorsa toi politiikkaamme vaatimuksen konsensuksesta, jossa vähemmistössä istuvan ei kuulu enemmistön ajatuskantoja kyseenalaistaa.

Asiallisesti ottaen, Keskusta vaihtaa susiturkkinsa lammasturkeiksi, koska susiturkit tulivat loppuun käytetyiksi siltarumpuihin ja Talvivaaran osakkeisiin myöhempää tarvetta varten. Keskusta ei täplistään pääse, se ei tavoistaan eroon haluakaan. Kuinka mahtuvat Väyrynen ja Pekkarinen turkkeihinsa, kun ovat kasvaneet niin suuriksi, kuinka mahtuu Vanhanen? He eivät ole kasvaneet kokomitassa vaan heidän itseriittävyytensä on huilatessa kasvanut. Olisiko näille soviteltava pässiturkkeja?

Perussuomalaiset on valinnut moraaliltaan kestävämmän linjan. Me teemme, kuten opetamme. Äänestäjät huomaavat, että tämä on ainoa oikea tapa hoitaa yhteisiä asioita, valtiomme asioita. Vaalit lähestyvät, erilaisia selvityksiä ja gallup-tutkimuksia leimaa tarkoituksenhakuisuus. Tosiasiain ja oikeiden ongelmien esilletuomisen sijasta pyritään muokkaamaan mielipiteitä. Tämän huomaa jo ”sokea Reettakin”.

Ensimmäinen tehtävämme ei ole etsiä ja ilmiantaa syyllisiä, vaan noudattaa omaa hyväksi ja kansamme parhaaksi todettua ohjelmaamme. Se takaa oikeudenmukaisuuden ja jakaa hyvinvointia tasapuolisesti kaikille suomalaisille. Ensin oma maa, omat kansalaiset! Tämän jälkeen avitetaan mahdollisuuksien mukaan muita. Mielikuvilla ei tätä maata rakenneta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini