Perusäijät Puolueen Auraa Työntämässä

Tiistai 14.5.2013 klo 14.48 - Jyrki LohiJyrki Lohi                                                                     Äijäblogi 1/ 2013
 
Espoo                                                                             11.5.2013
 

 

Perusäijät puolueen auraa työntämässä

 

 

                Perusäijät-yhdistyksen olemassaoloa ihmettelevälle on vastattava nöyrin                 mielin ja puhtain tarkoituksin. Perussuomalaiset on usein leimattu ukkopuolueeksi, ja se pitäneekin paikkansa, sillä puolueen kannattajista melkoinen osa on keski-ikäisiä tai vanhempia miehiä.

Perussuomalaiset on poliittisena liikkeenä ollut aina ja ensimmäisenä puolustamassa myös enemmistön oikeuksia vähemmistöjen oikeuksia tahi tasa-arvoa pienimmässäkään mitassa väheksymättä. Suomalaisia perusarvoja noudattavassa ja niitä ohjeenaan pitävässä puolueessa on tilaa jokaiselle nämä arvot tunnustavalle. Koska puolue on poliittisessa katsannossa nopeasti kasvanut suurimpien vanhojen puolueiden rinnalle ja ohikin, on selvä että organisaatio kehittyy ja täydentyy.

 

Perussuomalaisen puolueen merkitys ja tehtävä voidaan nähdä leveänä lumiaurana. Yhden eheän kilven takaa löytyy väkevää työntövoimaa eri kanteilla: Puoluetoimiston, piirien ja paikallisyhdistyksien tuuppausta edesauttavat Perussuomalaiset Naiset ja Perussuomalaiset Nuoret. Viime vuonna perustettu ja tänä vuonna yhdistysrekisteriin merkitty Perusäijät tarttuu auran sarviin vakaana päätöksenään yhteistoiminnalla ja lujalla  perinteisellä yhteistyöllä työntää puolueen arvoja sekä aatetta eteenpäin kansallisella ja kansainvälisellä näyttämöllä!

 

Perusäijien jäseneksi voi hakea jokainen puolueen jäsen, joka ei eri syistä voi kuulua Naisten tai Nuorten mainioihin yhdistyksiin. Näin jokainen puolueemme jäsen tulee katetuksi.

 

Tervetuloa tutustumaan meihin Perusäijien nettisivulle:

http://perusaijat.tarjoaa.fi

 

Täältä löydät sääntömme ja yhteistietomme. Täytäpä jäsenhakemus!

 

 

Tervehtien - Perusäijä Jyrki Lohi

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini