Kuntavaalit 2021

Tervetuloa PerusÄijien kuntavaalit 2021 -sivustolle.

Äijäehdokkaiden äänipotti oli kuntavaaleissa 2021 yhteensä 56 605 ääntä. Meitä Äijä-ehdokkaita oli vaaleissa mukana yhteensä 292 ja heistä valittiin valtuustoihin 107 äijää. Varaedustajiksi valittiin 58 äijäjäsentä. Äijien jäsenmäärä on tällä hetkellä 494. Äijistä ehdokkaana oli kaikista jäsenistämme lähes 60%.

Kaikista koko maan PS äänistä lähes 16 % keräsivät äijäehdokkaamme. Valtuutetuiksi PerusÄijä-ehdokkaista valittiin 37%. Valtuutetuiksi tai varavaltuutetuiksi ehdolla olleista äijistä valittiin 57%.

Arvailujen varaan toki jää, mikä vaikutus oli some-kampanjallamme, mutta kampanja toteutettiin resurssivajeesta huolimatta somessa-täysimääräisesti. Alla linkkejä some-kampanjamme sivuille, joita markkinoimme mm. Facebookissa. Kaikki PerusÄijien facebook-markkinointi näkyi samanaikaisesti myös Instagramissa. Kuntakohtaisia sisältösivuja julkaisimme myös PerusÄijien Twitter-tilillä. Radio Vapaa Helsinki -nettiradio osallistui kampanjaan tuottamalla PerusÄijä-ehdokkaiden kuntakohtaisia esittelyitä viimeiset kaksiviikkoa ennen varsinaista vaalipäivää. Esittelyiden podcast-tiedostot ovat kuunneltavissa jälkitallenteena myös osoitteessa:https://soundcloud.com/radio-vapaa-helsinki

Kampanjanamme aikana markkinoimme samalla myös kaikkia PS-ehdokkaita.